Facebook oldalunk
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Foglalás lemondása

VÁRATLAK MŰSZAKI HIBA, illetve a szolgáltatást nehezítő vagy ellehetetlenítő körülmény fennállása esetén a szolgáltató fenntartja a jogot A FOGLALÁSI DÁTUM HELYETTI ÚJ IDŐPONT KIHELYEZÉSRE!


FOGLALÁS LEMONDÁSA, DÁTUM MÓDOSÍTÁSA:

A normál áras foglalásokat díjmentesen visszamondani az érkezési dátum előtti 21 napig lehetséges. Visszamondási igényét kizárólag írásban, emailben a foglalas@onlinehajoberles.hu címre lehet küldeni. Díjmentes dátum módosítást az érkezés előtti 14 napig tudunk elfogadni.

(Érkezés előtti 14-21 nap közötti lemondás esetén a foglalási díj 50%-a jár vissza.)

SZÉP Kártyás foglalásokra, kizárólag dátum módosítást tudunk elfogadni az érkezés előtti 21 napig, pénzvisszafizetés ebben az esetben nem lehetseges.

A meglepkék.hu oldalon vásárolt ajándék utalvànyokra kizárólag csak az érkezési dátum előtti 21. napig tudunk elfogadni dátum módosítást. Pénzvisszafizetés ebben az esetben sem lehetséges.

Ajándék kártya vásárlás esetén visszafizetés nem lehetséges, kizárólag dátum módosítás az érkezés előtti 21 napig.

2023. január 01-től az AKCIÓS ÁRON történt foglalásokra KIZÁRÓLAG dátum módosítást tudunk elfogani az érkezési dátum előtti 21 napig a szabad helyek függvényében.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.