NTAK regisztrációs szám: NH2100123


COVID-19 és további hasznos információ a lentebb lenyíló lapfül alatt található! Kérem figyelmesen olvassanak el minden feltüntetett adatot és információt, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Foglalás előtt telefonon időpont egyeztetés szükséges.


Érkezési dátum előtt pár nappal elektronikus bérleti szerződés kerül kiküldésre, melyet kitöltve, aláírva vissza kell majd küldeni hitelesítésre. Kizárólag ennek a bérleti szerződésnek a birtokában vehető csak igénybe a szolgáltatás. A helyszínen nincs lehetőség ennek a pótlására.


KIZÁRÓLAG AZ ADOTT PONTON KIKÖTÖTT HELYÉN, FIXEN LEHET IGÉNYBE VENNI. MOZGATÁSRA NICS LEHETŐSÉG! Az úszóház mellé járó motoros csónakkal amennyiben többet szeretnének közlekedni, mint a ki-be járás, akkor 100-as tiszta benzint hozni kell kannában. Minden bérlési ciklus reggel 9 órától másnap reggel 8 óráig tart.

Kulcs kiadás az irodában 17 óráig!MÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS LEHET FIZETNI!


A Tisza-tavon a Kiskörei Városi kikötő mellett található ez a (7m x 3m méretű úszóház, amely horgászati illetve pihenési célra is kiváló. Maximálisan 4 fekhelyel rendelkezik! 2 db kétszemélyre kinyitható kanapé található benne.

Az úszóház egy egyedülálló ONLINE, érintkezès nélküli (viszem-hozom) bérlési rendszerben működik. Kizárólag csónakvezetési gyakorlattal rendelkező személy vezetheti a hozzá tartozó csónakot! A vezetési gyakorlat hiányában kérhető felárasan a kikötőben transzfer szolgáltatás.


Az úszóház magas felszereltséggel rendelkezik.
Található benne:
- 3 égőfejes gáztűzhely
- Mosogató (induláskor vinni kell ki friss vizet a csónakban található kannákban)
- Led LCD TV, ingyesen Tv adásokkal, USB filmlejátszással
- Led hangulatvilágítás kívül-belül és Led lámpák, reflektorok
- 2db két személyes szétnyithatós kanapéágy, ami nappal ülőke

- Konyhapult, szekrények, polcok

- Benti melegvízes zuhanyzó, pumpás kerámia wc
- Beépített szivargyújtós aljzatok és USB csatlakozási lehetősèg telefonok töltésére

- Napelem gondoskodik a folyamatos áramellátásról normális igénybevétel mellett

- PB gázról működő főzőlap, meleg vizes bojler, így bàrhol biztosítva van a működése.

 

Benne van még az árban:

- Gázhasználat a főzéshez

- Folyékony szappan, mosogatószer

- Kotyogós kávéfőző + kávé, cukor, tejszín

- Pohár, tányér, evőeszközök, alapvető konyhai felszerelés

Az úszóházat KIZÁRÓLAG 21 éves kor felett bérelhető!

 

A Bérbevevő köteles írásban nyilatkozni, hogy tud úszni, ismeri a hajózás szabályait, továbbá az azonosító adatokkal megjelölt vízijárművet, valamint a szükséges mentőeszköz(öke)t átvette.


A bérleti szerződés online történik, melyet érkezés előtti napokban küldünk ki a regisztrált email címre, melyet elektronikusak kell majd aláírni. Bérleti szerződés nélkül NEM VEHETŐ BITROKBA AZ ÚSZÓHÁZ! A foglalás befizetése után, a személyes okmányok fényképét email-ben kell megküldeni az foglalas@onlinehajoberles.hu címre. Ezután e-papír (e-alairas.hu) formában kapják meg a szerződést, melyet érintőképernyős telefonon tudnak majd aláírni, beküldés után már nem módosítható, időbélyeggel ellátott és hitelesített szerződés, mely teljesen egyenértékű a papír alapú szerződéssel. A bérbevevő teljes anyagi felelősséggel tartozik minden okozott kárért, melyben írásban nyilatkozik. A weboldalon leadott foglalással elfogadja a szerződési feltételeket. A szerződés pontjai alól kitérni nem lehet, a bérleti szerződés nélkül az úszóház nem vehető birtokba. A bérleti szerződés aláírásának elmulasztása esetén a birtokba vétel nem lehetséges!A bérlési díj NEM TARTALMAZZA a többlet üzemanyagot! Minden bérlő hozza magával az elhasználni kívánt üzemanyag mennyiséget amennyiben csónak használati igénye van. Az úszóházhoz ki-bejárásra nem kell külön üzemanyag. A motor fogyasztása átlagosan 1 Liter/óra, használattól függően. KIZÁRÓLAG 100-as tiszta benzinnel üzemelhető! A benzinkúton a tankolásról hozza mindenki magával a bizonylatot, hogy igazolni tudja a benzin eredetét.  A 95-ös magas etanol tartalma miatt nem megengedett, mert a tömítéseket károsítja. A rossz minőségű benzin okozta károkért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik.


A szemetet a kikötőben elhelyezett kukákba kell üríteni. 30L szemetes zsákot célszerű hozni.

Az úszóházat mindenki köteles tiszta, kultúrált állapotban megőrizni. Vigyázzunk és őrizzük meg az állapotát!

A kikötő területén a parkolás ingyenes, illetve megtalálható a vizesblokk, zsetonos zuhanyzók, wc-k.


Ágyneműt, takarót, párnát, törölközőt és egyéb személyes dolgokat hozzon mindenki magával, mivel ezek nem állnak rendelkezésre! A takarítás a bérlő feladata! Nem megfelelő állapotban való leadás esetén utólag pótdíjazással kerül felszámolásra a takarítás költsége.


A lakóhajó rendelkezik az összes kötelező felszereléssel!


A vízijárműt SEM lehet alkohol vagy más tudatmódosító szer használata alatt vezetni!!!


Az úszóházat kizárólag sajàt felelősségre és kártérítési kötelezettség vállalása mellett lehet csak bérbevenni.


Minden további információt, kezelhetőséget telefonon elmondok, illetve érdeklődjön a 06302993224 telefonszámon.


A bérlés online rendszerbe működik. Fizetés kizárólag a bankkártyás felületen illetve àtutalással, valamint SZÉP Kártyával lehetséges. A foglalási időpontokért előre telefonon tudunk egyeztetni. A bérleti szerződéshez szükség van a személyi igazolvány és lakcímkártya másolatára, amelyet emailben kell megküldeni az foglalas@onlinehajoberles.hu címre. Ezután emailben a kapott bérleti szerződés birtokában lehet a hajóval közlekedni. 


VÁRATLAK MŰSZAKI HIBA, illetve a szolgáltatást nehezítő vagy ellehetetlenítő körülmény fennállása esetén a szolgáltató fenntartja a jogot A FOGLALÁSI DÁTUM HELYETTI ÚJ IDŐPONT KIHELYEZÉSRE!


FOGLALÁS LEMONDÁSA, DÁTUM MÓDOSÍTÁSA:

A normál áras foglalásokat díjmentesen visszamondani az érkezési dátum előtti 21 napig lehetséges. Visszamondási igényét kizárólag írásban, emailben a foglalas@onlinehajoberles.hu címre lehet küldeni. Díjmentes dátum módosítást az érkezés előtti 14 napig tudunk elfogadni.

(Érkezés előtti 14-21 nap közötti lemondás esetén a foglalási díj 50%-a jár vissza.)

SZÉP Kártyás foglalásokra, kizárólag dátum módosítást tudunk elfogadni az érkezés előtti 21 napig, pénzvisszafizetés ebben az esetben nem lehetseges.

A meglepkék.hu oldalon vásárolt ajándék utalvànyokra kizárólag csak az érkezési dátum előtti 21. napig tudunk elfogadni dátum módosítást. Pénzvisszafizetés ebben az esetben sem lehetséges.

Ajándék kártya vásárlás esetén visszafizetés nem lehetséges, kizárólag dátum módosítás az érkezés előtti 21 napig.

2023. január 01-től az AKCIÓS ÁRON történt foglalásokra KIZÁRÓLAG dátum módosítást tudunk elfogani az érkezési dátum előtti 21 napig a szabad helyek függvényében.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.