Információ

Elindítottunk az új online foglalási rendszerünket!

2024-től bevezetünk egy új foglalási rendszert is. A konkrét időpontal rendelkező vendégeink már az új foglalási rendszert tudják használni, ahol a megadott paraméterekkel azonnal látható, hogy a kért időpontra éppen melyik a szabad lakóhajó, vagy épp van-e.  

foglalas.onlinehajoberles.hu

Az ajándék kártyák vásárlása itt a webshop rendszerben történik.

FOGLALÁS AZONNAL!

Köszöntelek az onlinehajoberles.hu weboldalon!!

A vállalkozás egy egyedülálló online hajóbérlési rendszerben működik. Az előre lefoglalt hajókat elektronikus bérleti szerzős megkötése után lehet használatba venni. Az átadás-átvétel is online történik.

Foglalási igény leadása előtt kérem telefonon keressenek az elérhető szabad időpontok miatt.

A weboldalon minden fontos és hasznos információ megjelenik. Kérem figyelmesen olvassanak el mindent. 
Telefonos hívásokat elsősorban időpont egyeztetés céljából fogadunk, illetve a weboldalon való tájékozódás és átolvasás után felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk.

Köszönjük!


Amennyiben vásárolnál egy ilyen úszóházat vagy lakóhajót, látogass el a www.lakohajo-uszohaz.hu weboldalunkra.


Telefonos hívásokat kizárólag 08 és 18 óra között tudok fogadni! Megértést köszönöm.


Háziállatot (kutyát, macskát, kiskedvencet...) NEM FOGADUNK!!!


ELFOGADJUK A SZÉP KÁRTYÁT!!!VÁRATLAK MŰSZAKI HIBA, illetve a szolgáltatást nehezítő vagy ellehetetlenítő körülmény fennállása esetén a szolgáltató fenntartja a jogot A FOGLALÁSI DÁTUM HELYETTI ÚJ IDŐPONT KIHELYEZÉSRE!


FOGLALÁS LEMONDÁSA, DÁTUM MÓDOSÍTÁSA:

A normál áras foglalásokat díjmentesen visszamondani az érkezési dátum előtti 30 napig lehetséges. Visszamondási igényét kizárólag írásban, emailben a foglalas@onlinehajoberles.hu címre lehet küldeni. 

SZÉP Kártyás foglalásokra, kizárólag dátum módosítást tudunk elfogadni az érkezés előtti 30 napig, pénzvisszafizetés ebben az esetben nem lehetseges.

A meglepkék.hu oldalon vásárolt ajándék utalvànyokra kizárólag csak az érkezési dátum előtti 30 napig tudunk elfogadni dátum módosítást. Pénzvisszafizetés ebben az esetben sem lehetséges.

Ajándék kártya vásárlás esetén visszafizetés nem lehetséges, kizárólag dátum módosítás az érkezés előtti 30 napig.

2023. január 01-től az AKCIÓS ÁRON történt foglalásokra KIZÁRÓLAG dátum módosítást tudunk elfogani az érkezési dátum előtti 30 napig a szabad helyek függvényében.


Műszaki vízimentés:

Műszaki hiba esetén, amennyiben a vízijármű önerőből nem tud a kikötőbe visszajönni és vontatni kell, a kikötőtől mért ~5km-en belüli távolságban díjmentes (abádszalóki öböl területe, élő tisza medrén felfelé dinnyéshát, 4-es öblítőig). Nagyobb távolság esetén a műszaki vízimentés díjazása 2.500.- Ft/fkm (kikötőtől a helyszínig, oda-vissza).

Amennyiben foglaláskor, illetve indulás előtt megrendelik a weboldalon a "MŰSZAKI VÍZIMENTÉS ASSISTANT" szolgáltatás 10.000.- Ft-os áron, úgy a nagyobb távolságból történő műszaki mentés sem jár további költséggel. 


Üdvözlettel:

Berényi Norbert

tulajdonos

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.