Foglalást az új rendszeren keresztül lehet leadni!

Azonnal FOGLALOK


Érkezési dátum előtt pár nappal elektronikus bérleti szerződés kerül kiküldésre, melyet kitöltve, aláírva vissza kell majd küldeni hitelesítésre. Kizárólag ennek a bérleti szerződésnek a birtokában vehető csak igénybe a szolgáltatás. A helyszínen nincs lehetőség ennek a pótlására.


CSÓNAKVEZETÉSI GYAKORLAT NÉLKÜL KIZÁRÓLAG A KIKÖTŐBEN, A KIKÖTÖTT HELYÉN LEHET IGÉNYBE VENNI. 

Vagy keresse a FIXEN lekötött úszóházunat, melyhez motoros horgászcsónak jár (egy kezdő tudással is hamar el lehet sajátítani a vezetését)


Minden bérlési ciklus reggel 9 órától másnap reggel 8 óráig tart.

Kulcs kiadás az irodában 17 óráig!SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!


A Tisza-tavon a Kiskörei Városi kikötőben található a BHB - ECO Plus komfortos lakóhajó (7m x 3m méretű), amely horgászati illetve pihenési célra is kiváló. Maximálisan 4 fekhelyel rendelkezik! 2-3 főnek nagyon kényelmes, amennyiben horgásznak is. 

A hajóbérlés egy egyedülálló ONLINE, érintkezès nélküli (viszem-hozom) bérlési rendszerben működik. Kizárólag csónakvezetési gyakorlattal rendelkező személy vezetheti a hajót! A vezetési gyakorlat hiányában kizárolag a kikötőben, lekötve használható!

Vagy keresse a FIXEN lekötött úszóházunat, melyhez motoros horgászcsónak jár (egy kezdő tudással is hamar el lehet sajátítani a vezetését)


A lakóhajó magas felszereltséggel rendelkezik.
Található benne:
- 2 égőfejes gáztűzhely
- Mosogató, melegvizes bojler
- Led LCD TV, ingyesen Tv adásokkal, USB filmlejátszással
- Minőségi beépített Hifi, 4 hangszóróval
- Led hangulatvilágítás kívül-belül és Led lámpák, reflektorok
- 2 db 2 személyes szétnyithatós kanapéágy, ami nappal ülőke

- Nagy konyhapult, szekrények, polcok

- Benti melegvízes zuhanyzó, 70l víztartály kerámia hajós wc
- Beépített szivargyújtós aljzatok és USB csatlakozási lehetősèg telefonok töltésére
- 4 db 3m hosszú leszúrókaró a rögzítéshez

- 1 db kapás horgony

- Minden kötelező felszerelés megtalálható a hajóban!!! 

- 540w napelem és 220AH akkumulàtor gondoskodik a folyamatos áramellátásról normális igénybevétel mellett

- PB gázról működő hűtő, így bàrhol biztosítva van a működése.

- Első teraszon a kormányállás

- 12nm belső kabin

- Digitális kijelzős Fűtés

 

Benne van még az árban:

- Gázhasználat a főzéshez, hűtőhöz

- Folyékony szappan, mosogatószer

- Kotyogós kávéfőző + kávé, cukor, tejszín

- Pohár, tányér, evőeszközök, alapvető konyhai felszerelés

A hajó mozgatását egy 8 Le 4 ütemű motor végzi. Javasoljuk, hogy helyismeret hiányában csak az Abádszalóki medence területén hajózzanak. Nem száguldozni van, de 5-10 km/h sebességgel a horgászati és pihenési igényeket kielégíti.
Jogosítvány nélkül vezethető, DE! A hajó mérete miatt, csak csónakvezetési gyakorlattal rendelkező személy vezetheti!
A hajó KIZÁRÓLAG 21 éves kor felett bérelhető hajózási céllal!

 

Hajókénti bérlésnél a Bérbevevő köteles írásban nyilatkozni, hogy tud úszni, ismeri a hajózás szabályait, továbbá az azonosító adatokkal megjelölt vízijárművet, valamint a szükséges mentőeszköz(öke)t átvette.


A bérleti szerződés online történik, melyet érkezés előtti napokban küldünk ki a regisztrált email címre, melyet elektronikusak kell majd aláírni. Bérleti szerződés nélkül NEM VEHETŐ BITROKBA A HAJÓ! A foglalás befizetése után, a személyes okmányok fényképét email-ben kell megküldeni az foglalas@onlinehajoberles.hu címre. Ezután e-papír formában kapják meg a szerződést, melyet érintőképernyős telefonon tudnak majd aláírni, beküldés után már nem módosítható, időbélyeggel ellátott és hitelesített szerződés, mely teljesen egyenértékű a papír alapú szerződéssel. A bérbevevő teljes anyagi felelősséggel tartozik minden okozott kárért, melyben írásban nyilatkozik. A weboldalon leadott foglalással elfogadja a szerződési feltételeket. A szerződés pontjai alól kitérni nem lehet, a bérleti szerződés nélkül a hajó nem vehető birtokba. A bérleti szerződés aláírásának elmulasztása esetén a birtokba vétel nem lehetséges!A bérlési díj NEM TARTALMAZZA az üzemanyagot! Minden bérlő hozza magával az elhasználni kívánt üzemanyag mennyiséget. A motor fogyasztása átlagosan 2-3 Liter/óra, használattól függően. KIZÁRÓLAG 100-as tiszta benzinnel üzemelhető! A benzinkúton a tankolásról hozza mindenki magával a bizonylatot, hogy igazolni tudja a benzin eredetét.  A 95-ös magas etanol tartalma miatt nem megengedett, mert a tömítéseket károsítja. A rossz minőségű benzin okozta károkért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik.


Szemeteszsákot mindenki hozzon magával, van a hajón szemeteskuka és a kikötőben pedig lehetőség a szemét kiürítésére.

A hajót mindenki köteles tiszta állapotban megőrizni. Vigyázzunk és őrizzük meg az állapotát.

A kikötő területén a parkolás ingyenes, illetve megtalálható a vizesblokk, zsetonos zuhanyzók.


Ágyneműt, takarót, párnát, törölközőt és egyéb személyes dolgokat hozzon mindenki magával, mivel ezek nem állnak rendelkezésre. Vízijárművet adunk bérbe, nem hotel szobát. A takarítás a bérlő feladata! Vagy igényeljen takarítást (+15.000.- Ft) Nem megfelelő állapotban való leadás esetén utólag pótdíjazással kerül felszámolásra a takarítás költsége.


A lakóhajó rendelkezik az összes kötelező felszereléssel!


FONTOS!!! Viharjelzést mindig vegyék komolyan! Erős szél esetén a kikötőből való elindulás SZIGORÚAN TILOS (Elegendő tapasztalattal nem rendelkezőknek már egy 25 km/h oldalirányú szél a kikötői manőverezést megnehezíti).
A vízen is vannak szabályok! A vízijárműt SEM lehet alkohol vagy más tudatmódosító szer használata alatt vezetni!!!


A hajót kizárólag sajàt felelősségre és kártérítési kötelezettség vállalása mellett lehet csak bérbevenni.


Minden további információt, kezelhetőséget telefonon elmondok, illetve érdeklődjön a 06302993224 telefonszámon.


A bérlés online rendszerbe működik. Fizetés kizárólag a bankkártyás felületen illetve átutalással, valamint SZÉP Kártyával lehetséges. A foglalási időpontokért előre telefonon tudunk egyeztetni. A bérleti szerződéshez szükség van a személyi igazolvány és lakcímkártya másolatára, amelyet emailben kell megküldeni az foglalas@onlinehajoberles.hu címre. Ezután emailben a kapott bérleti szerződés birtokában lehet a hajóval közlekedni. 


VÁRATLAK MŰSZAKI HIBA, illetve a szolgáltatást nehezítő vagy ellehetetlenítő körülmény fennállása esetén a szolgáltató fenntartja a jogot A FOGLALÁSI DÁTUM HELYETTI ÚJ IDŐPONT KIHELYEZÉSRE!


FOGLALÁS LEMONDÁSA, DÁTUM MÓDOSÍTÁSA:

A normál áras foglalásokat díjmentesen visszamondani az érkezési dátum előtti 30 napig lehetséges. Visszamondási igényét kizárólag írásban, emailben a foglalas@onlinehajoberles.hu címre lehet küldeni. 

SZÉP Kártyás foglalásokra, kizárólag dátum módosítást tudunk elfogadni az érkezés előtti 30 napig, pénzvisszafizetés ebben az esetben nem lehetseges.

A meglepkék.hu oldalon vásárolt ajándék utalvànyokra kizárólag csak az érkezési dátum előtti 30 napig tudunk elfogadni dátum módosítást. Pénzvisszafizetés ebben az esetben sem lehetséges.

Ajándék kártya vásárlás esetén visszafizetés nem lehetséges, kizárólag dátum módosítás az érkezés előtti 30 napig.

2023. január 01-től az AKCIÓS ÁRON történt foglalásokra KIZÁRÓLAG dátum módosítást tudunk elfogani az érkezési dátum előtti 30 napig a szabad helyek függvényében.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
3.
2021.05.21 21:11
 - Péter
Péter
2021.05.21 21:11
Fantasztikus pár napon vagyunk túl! Imádtuk minden percét. Nagyon könnyen vezethető és kényelmes is.
Előnyök: Megfizethető kuxus
Hátrányok: Nem tapasztaltam
2.
2021.05.13 13:56
 - Balázsék
Balázsék
2021.05.13 13:56
Szuper hajó! Remek felszereltség. Korrekt szolgáltatás. Évente kétszer mindig jövünk.
Előnyök: Jogosítvány nélkül lehet vele közlekedni, a gyerekek imádják.
1.
2021.05.09 17:36
 - Márk
Márk
2021.05.09 17:36
Minden évben többször is igénybe vesszük
Előnyök: Minden van benne, ami csak kell!
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.